”Undervisnings-” & Monolog-aften

Onsdag d. 23. januar 2013 kl. 20.00 inviterer vi vores interessemedlemmer til en kombineret ”Undervisnings-” & Monolog-aften..

”Undervisnings-” & Monolog-aften.

I forbindelse med GAS´s 50 års jubilæum vil der blive afviklet en slags Master Class, hvor vi vil anskueliggøre overfor vore interessemedlemmer, hvordan en forestilling bliver til.

Publikum vil blive ført ind i, hvordan vi sammensætter vores sæson med forskellige typer af forestillinger. Der vil blive fortalt om, hvordan man arrangerer alt omkring en forestilling fra alle de praktiske forhold omkring skuespillere, scenografi, lys og lyd mv. Vi vil forsøge at fortælle, om alle de forhold, som man skal tænke på før, vi er klar at vise noget frem for publikum.

I forlængelse af dette vil vi vise forskellige monologer fra både tidligere og kommende forestillinger og en enkelt monolog, som et medlem selv har skrevet og bare gerne vil vise igen. Der vil bl.a. også blive fortalt om, hvordan man kan instruere monologer på forskellig vis.

Det vil altså blive en fornøjelig aften, hvis man interesserer sig for teater, og det er med servering af kaffe og kage..  

Glostrup Amatør Scene ønsker alle et godt jubilæumsår!