Min kone spøger

Forrygende komedie af Noel Coward

Den var egentlig bare research til Charles Condomines nye roman, seancen i dagligstuen, men pludselig er der hul igennem til det hinsides, og Condomines første kone, afdøde Elvira,  melder sin ankomst. Først som en tøvende stemme, siden i - temmelig overvældende -  synlig form.
Spøgelset Elvira er bestemt ikke tilfreds med at være tredje hjul på familien Condomines gig, selv om Condomines nulevende hustru, Ruth, gør sit bedste for at holde det sexede og  ret frustrerede spøgelse på afstand af ægtemanden. Ruth  får hjælp fra den farverige spiritist Madame Arcati, som kender ethvert trick i "Den store håndbog om seancer", eller gør hun?
Tjenestepigen Edith drøner rundt for at opfylde herskabets mindste vink, men hun viser sig at bære på  en overraskende hemmelighed. Venneparret Bradmans ser undrende til, medens det stilfulde forfatterhjem går i total panik og opløsning. Og sådan går det over stok og sten i Noel Cowards mesterlige komedie "Min kone spøger".
"Min kone spøger"  blev skrevet  i 1941 som humørpille for de krigsplagede englændere. Stykket er med andre ord ren underholdning med fart over feltet. Men det ville ikke være Noel Coward uden en solid luns kønnenes kamp og et strejf af melankoli  og længsel.
Nyd "Min kone spøger" på vores hyggelige gamle scene fra 6. februar.

MKS

Skuespillere: Anja Snerle Jensen, Gitte Kahlke, Lisbeth Harboe, Jesper Haller, Susanne van Cuyl, Lars Rygaard, Anne Ryttersgaard Helth
Instruktion: René Wiinblad
Sufflører: Else Sørensen, Erik Larsholt
Teknik Tim Due, Jens Damsager Hansen, Rune Bolhøj
Teknikafvikling Alberte Heesgaard Jacobsen
Scenograf Ib Holmud
Scenebyggere  Mogens Jørgensen, Aksel G. Lange
PR Jesper Haller, Lars Rygaard, Frank Jensen

 

Premiere

6. februar 2015 kl. 20.00

 

     

 

Anja Snerle Jensen