masker Glostrup Amatør Scene

I dit korte liv.

Når foråret kommer til Glostrup genopfører G.A.S. et stykke, som vi også havde på programmet i år 2000. Vi skal lytte til en perlerække af de melodier, som en af Danmarks kendteste komponister Kai Normann Andersen skrev i forrige århundrede. Tekstforfatterne til sangene er også kendte. Vi kan nævne Ludvig Brandstrup, Mogens Dam, Børge og Arvid Müller og Poul Henningsen.

Vi rammer musikken ind i en historie om et badehotel, hvor folk mødes til afslapning. Pludselig dukker der en englænder op, som søger svar på, hvad hans far foretog sig på hotellet i sin tid!  Da faderen var der under besættelsen, er svaret vigtigt for sønnen. Det finder vi ud af som stykket skrider frem. Nok kan det lyde dystert. Men livet er kort. Det skal leves. Kærlighed og kildevand er vigtige ingredienser. Sætter vi så musik og sang til, så kan vi titte til hinanden og gå ud og gå en tur, og blive ekstra glad, hvis solen skinner, høre toner fra himlen og tage den allersidste dans inden vi går hjem.

IDKL2016b

Skuespillere: Eva Lytje-Hansen, Elsebeth Gjesing Hansen, Frank F. Jensen, Lars Rygaard, Mogens Steen Johansen, Natacha Friis Holmud, Rene Wiinblad.
Instruktion: Susanne van Cuyl
Teknik Tim Due, Jakob Stendal, Jens Damsager Hansen
Musikere Per Nørby Holm, Niels Brinch, Lars Bonde, Natacha Friis Holmud
Sufflør Rikke Haulund, Else Sørensen
Scenograf Ib Holmud
Scenebyggere Mogens Jørgensen, Aksel G. Lange
PR Lars Rygaard

 

Premiere

29. april 2016 Kl. 20