Jubilæums Kavalkade 1963 - 2003

efter en idé af Udo Sayk

Et udpluk af Glostrup Amatør Scenes musiske forestillinger gennem tiden. Vi lytter til forgangne og nye musiske præstationer, kendte som ukendte tekster og sange bundet sammen til et underholdende og nostalgisk udtryk, der giver indblik i hvad scenen har præsteret gennem årene der gik.

Det hele præsenteres på den dertil indrettede café scene i en intim scenografi omkring et flygel.

 

Image

Image

Image

Image

 

Medvirkende : Ulla Brinch, Dorthe Holm, Hans Greve, René Wiinblad, Eva Lytje Hansen, Kirsten Østergaard, Gitte Kahlke, Bente Krag Larsen, Mogens Johansen, Susanne van Cuyl, Kirsten Sayk og Jette Staalkær.
Musik : Per Nørby Holm, Niels Brinch og Lars Bonde.
Instruktør og iscenesætter : Udo Sayk.
Lyd og lys : Henrik Vang.
Scenografi og regi : Ib Holmud.
Produktion : Glostrup Amatør Scene.
Premiere : 17. oktober 2003.

 

Anmeldelse af:
Jubilæums-kavalkaden.


Der var engang i år 2003, det var vist nok søndag den 12. oktober, jeg var i Hesteskoen og se/høre en af de sidste prøver på jubilæums kavalkaden. Så vidt jeg kunne forstå, manglede de at få noget korsang på plads - Da jeg gik hjem manglede de at få noget korsang på plads, så jeg tænkte mit.

Tilbage til Hesteskoen. Det er fredag den 17. oktober premieredag - og jeg tænkte stadig mit, men mine forventninger var store, for jeg vidste, at det var nogle af Glostrup Amatør Scenes gode sangprofiler, der skulle på podiet i aften. Og skuffet blev jeg bestemt ikke. Alle levede op til deres bedste. Varen blev leveret med stor indlevelse og udstråling, om det var musikerne eller sangerne, alle nød at "fyre" den af (nu er det ikke lige det, undertegnede plejer at sætte på pladetallerkenen eller CD afspilleren ). Jeg kunne bare ikke lade være med at blive revet med af den gode stemning, og det var ikke kun mig. Publikum var også helt oppe på dupperne.

Ingen nævnt ingen glemt. I var ski.. smadder gode alle sammen!

Jeg har ved senere lejligheder (som vært) set forestillingen og minsandten om ikke succes’en gentog sig. Publikum var ellevilde, og der var mangt et smil på læberne, og det var ikke uden grund. Her var alt hvad hjertet og ørerne kunne begære af sangudtryk, lige fra det alvorlige til det kokette, det belærende og det frække.

Så kære aktive/interessemedlemmer.
Jeg håber at I har været inde og se/høre jubilæums-kavalkaden, ellers er I selv skyld i at være gået glip af en god og fornøjelig aften og det er ganske vist!

Per M.