masker Glostrup Amatør Scene

AUDITION

Af Keneth Robbins.

GÆSTESPIL PÅ GAS

Glostrup Amatør Scene har lavet et samarbejde med Amatør Scenen af 1955 i Fredericia om at lave en forestilling. Samarbejdet går ud på at vi leverer en instruktør og de leverer en skuespiller. De laver en monolog, der skal spilles begge steder. Fra GAS kommer Jens Damsager og fra Fredericia kommer Maria Eriksen.


Forestillingen er "Audition" af Keneth Robbins. Handlingen er meget aktuel for mange skuespillere.

Stykket handler om en ung skuespillerinde, Amy, der kommer til audition på en teaterforestilling på et teater i New York. Da hun kommer ind på scenen er teatret tomt og inden længe finder vi hende låst inde på den tomme scene, hvor hun ikke kan foretage sig andet end at øve på sine tekster og grave ned i sine frustrationer over hendes dårlige forhold til forældre og kærester og alle de forgæves auditions hun har gået til. Langsomt krakelerer facaden og hun ryger længere og længere ud i fortvivlelse.

Forestillingen er en kommentar til manien for at "være på" for enhver pris, og skabe sig en karriere i showbiz. Den unge pige i forestillingen ønsker ikke andet liv end det der leves på scenen og kan ikke andet. Spørgsmålet er om hun overhovedet kan det. Siden hun kom til New York har hun ikke fået en eneste rolle.

Kom ned på Glostrup Amatør Scene og se denne forestilling om teatrets barske verden.

 

Image

 

Medvirkende : Maria Eriksen.
Instruktør : Jens Damsager Hansen.
Forestillinger : 15., 16. marts 2002 kl. 20.00