Nedtælling

Hvad ville der ske, hvis internationale terrorister pludselig fandt på, at deres aktiviteter skulle finde sted i Danmark?

Umiddelbart føles spørgsmålet ikke til at svare på, da vi heldigvis endnu er blevet forskånet for den slags aggressive handlinger, men ingen tør vel helt afskrive muligheden for, at det engang kunne ske.

Forfatteren Tage Schou-Hansen giver i stykket en tænkelig forklaring på. hvad der kan få nogle mennesker til at deltage i så dramatiske og intense gøremål.

Det er en spændende historie, som absolut bør ses, og det anbefales varmt at tage familie og venner med i teatret, til en omgang god dansk dramatik.

 

 

Medvirkende : Ingrid Hvass, Hanne Koppel, Birgitte Schram, Lars Rygaard, Henning Jensen, Poul Delving, Erik Steen Larsholt.
Instruktør : Erik Larsholt.
Sufflør : Birgitte Schram.
Scenografi : Gruppen + Aage Rygaard.
Teknik : Claus Petersen.
Preniere : 20. september 1992.

 

Anmeldelse af:

Nedtælling.
VIDUNDERLIGT TEATER

Så skete det endelig. Premiere på "Nedtælling". Den var ventet med spænding. Problemer havde holdet haft nok af, og nu skulle det være.

Jeg kom, så og de sejrede. Det var en glædelig overraskelse. Stykket er ikke let, der er meget snak, som kunne have været kedeligt, men holdet havde fået liv på scenen, så der hele tiden skete noget - også for øjet.

Mange replikker var svære, men jeg synes de hav-de fået hold på det hele. Jeg vil ikke fremhæve nogen frem for andre, men kun sige et stort TILLYKKE til hele holdet. Godt gået.

Det var premieren.

Jeg skulle selvfølgelig også se nogle af de andre forestillinger også. Og for at få andres mening om stykket havde jeg taget noget familie med, det kunne jo være, jeg var "farvet". Jeg spurgte dem og andre tilskuere efter forestillingen, hvad de syntes. "Det var godt, man var helt grebet. De spillede fantastisk godt". (Vi fik et interessemedlem den aften).

Så kom den sidste aften. Nysgerrig som jeg er, skulle jeg også være med her. Jeg tror, de overgik sig selv den aften. Jeg havde det ligesom Birgitte, en klump i halsen. En af tilskuerne (som jeg iøvrigt ikke kendte) udtalte bagefter, at hun var meget glad for, at hun var kommet. Hun syntes, det havde været fantastisk godt.

Og når man så tænker på, at stykket har været undervejs siden 1985!!!!!

Vibeke.