masker Glostrup Amatør Scene

Arkibald og havfruen

af Jørgen Zøllner.

 

Medvirkende : Ole Bronck Nielsen, Michael Brandt, Bettina Brandt, Torben Frederiksen, Ingrid Jeppesen.
Instruktør : Vibeke Anbro.
Scenograf : Vibeke Anbro m.fl.
Sufflør : Kirsten Nielsen.
Musik : Ole Brinck Nielsen.
Teknik : Jørgen Vedel.
Premiere : 5. november 1989.

 

Anmeldelse af:

Arkibald og havfruen.
Er der noget forkert i det ?

Der lå en besked på mit skrivebord - jeg ringede op - præsentere-de mig og en kendt pige sagde: Har du glemt noget?", nå ja -jeg lovede at sende brev ud i en helt anden anledning", "Det er ikke det!" sagde den kendte "Nåååååå", sagde jeg, "ja så har jeg sgu' glemt det".

ARKIBALD

Det var en søndag op under jul, i det gamle år, i det gamle årti. Det var vist den miderste forestilling. Salen blev halv fyldt -overvejende mindreårige.

Vi er ombord på et sørøverskib med en fræk papegøje, en "ældre da-me", "Kaptajn Vom" og en der hedder Ringle.

Det er hyggelige sørøvere, som fisker mærkelige ting op af havet, telefon og sandelig en nydelig havfrue med mega øjenvipper. Styk-ket er jo aktuelt m.h.t. fourening.

Jeg tror der er håb for de nye generationer, at de bliver bedre end de forrige til at forvalte det vi alle skal leve i = Miljøet.

Børnene morede sig - det gjorde jeg også - der skulle bare have været spillet lidt mere til børnene - det blev da også til lidt -men det virkede bare som om at aktørerne var lidt generte - eller også var det børnene der var det.

Stykket skulle hav været spillet i dramarukket med ungerne rundt om det gode skib "Amalie Klara Hottentot" - for så tror jeg der ville være en bedre kontakt til børnene.

En fader foran mig sagde "Er det allerede færdigt? " Det var da et bevis på at det ikke var kedeligt, og ER DER NOGET FORKERT I DET?

Poul Del ving