Kender du det ?

Inden for den nærmeste fremtid, nærmere d.8/2 blændes der op for cabareten ”Kender du det?". Teksten er skrevet af Käte PH. og musikken er af Tonny Testorph Sørensen.

Det var meningen, at cabareten kun skulle opføres to gange, men det er i den senere tid blevet ændret til fire forestillinger. Denne beslutning er helt sikkert en god idé. Den tankevækkende tekst er fint afstemt med den iørefaldende musik, så det er godt, at flere får mulighed for at se og høre denne cabaret.

Jeg var nede og se en prøve sidste tirsdag, og om torsdagen gik jeg og nynnede en melodi, som jeg ikke kunne finde titlen til. Pludselig lagde jeg mærke til at det var en fra cabareten. Den havde altså fænget.

Jeg kan varmt anbefale alle at se denne forestilling.

Ulla Harplod

 

Medvirkende : Gerda Ahlberg, Kate Morell, Hanne Koppel, Jette Ditlefsen, Lars Rygaard, Rene Nielsen, Rene Wiinblad.
Instruktør : Kate Morell.
Scenograf : Kjeld Hansen.
Musik : Tony Tesdorph, Novo- musikere.
Teknik : Kim Ekman.
Premiere : 2. februar 1985

 

Anmeldelse af:

Kender du det ?
Så er det tid til at vi rejser os fra stolene og synger "Hun skal leve" + udbringer et stort HURRA for Käte's "Kender du det ?", som vi alle sammen kendte så godt.

Det var ikke kun én gang jeg måtte grine højt, selvom det var mig selv, min familie eller mine venner jeg grinede af, for KORS hvor du rammer. Det var heller ikke kun én gang jeg måtte knibe en tåre, f.eks. da Jette gav sin "Vågn op", eller da René W. gav sin "Skinhead" - der ville man have kunnet høre en knappenål falde til gulvet.

Det var rart at komme og se sine egne følelser og tanker lyslevende, bare sagt på en meget mere raffineret måde end man selv havde tænkt dem, og fremført med en sådan indlevelse fra alles side, at man ikke kunne undgå at blive revet med. Der er ingen af de syv "amatør"-skuespillere der kan kræve noget som helst andet end ros.

Så var der musikken som i al beskedenhed kaldte sig "fedt orkester" (sjov detalje), men som ikke desto mindre var et FEDT ORKESTER. Jeg tror det var de færreste der ikke nynnede "Han var helt uskyldig", da de forlod salen.

Jeg bukker gerne både forlæns og baglæns for Käte og Co.

Linette